CartDin varukorg är tom!
Beställ nu och få din order skickad inom:

Fleshlight

Fleshlight är utan konkurrens världens främsta tillverkare av masturbatorer för män.
Den första modellen designades av företaget Interactive Life Forms grundare Steve Shubin, året var 1998.

Namnet Fleshlight kommer dels från det hudliknande materialet som själva lösvaginan är tillverkad av, dels från utseendet på fodralet - som ju liknar en förvuxen ficklampa (flashlight på engelska).

Man började med målsättningen att göra trånga, naturtrogna vaginor i skönast möjliga material. Denna filosofi har med tiden utvecklats till att omfatta vaginor, munnar och analöppningar, likväl som diverse neturala öppningar och fantasifulla varianter som t.ex. Fleshlight Alien. Det oslagbart hudliknande materialet som företaget lyckats få fram till sina Fleshlights heter Real Feel Superskin.
Även den inre strukturen varierar, med olika texturer såsom knottror, veck, ribbor och förträngningar. Allt för att ge en så stimulerande och skön upplevelse som möjligt. Dessa olika strukturer har fått egna namn, som t.ex. Lotus, Dorcel och Cougar.

Sedan en tid tillbaka lanseras en hel linje masturbatorer under namnet Fleshlight Girls. Detta är samarbeten med kända och ofta prisbelönta kvinnliga porrstjärnor, där man helt enkelt gör en exakt avgjutning av skådespelerskans vagina eller analöppning. Denna pryder sedan den Fleshlight som bär stjärnans namn och vi vanliga dödliga får en chans att sätta på de ouppnåeliga sexobjekt som vi trånat så länge efter på film.

Självklart finns det en manlig version av Fleshlight också. Fleshjack heter dessa tighta analhål, som dels finns i generella versioner, men även som Fleshlight Boys: avgjutningar av kända gay-porrstjärnors villiga rumpor.

Förutom själva masturbatorerna finns dessutom en mängd specialanpassade hjälpmedel och underhållsprodukter till Fleshlight. Glidmedel, hållare, värmare och puder - allt för att du och din Fleshlight ska få många underbara upplevelser tillsammans!

Läs mer
Beställ nu och få din order skickad inom:
Produkter

Handla

Information