CartDin varukorg är tom!
Beställ nu och få din order skickad inom:

Smått & gott

Här hittar du det som du eventuellt inte har hittat under de andra kategorierna: sexiga och roliga presenter, erotiska spel, dildoförvaring, batterier och latexlakan, för att ta några exempel.

Roliga och sexiga presenter

Letar du present till din coola kompis som har allt? Här finner du gåvorna som du inte visste fanns! Eller vad sägs om en mumsig snopp- eller vagina-klubba? En ringklocka för sex? Eller ett avslöjande köksförkläde?
Till den nyblivna singeln finns ett perfekt "Single Kit" för de ensamma kvällarna. Till mannen som avgudar sin egen penis finns Clone A Willy; låt honom kopiera den!

Ska du ställa till med fest själv, så hittar du de perfekta partytillbehören här.
Balla sugrör med ballar. Formar för sexiga isbitar. Tjusigt snopp-dekorerade tallrikar och servetter. Shotglas med Kama Sutra-motiv.

Kittlande, erotiska spelkvällar

Har du tröttnat på de gamla vanliga spelen när ni ska ha spelkväll med kompisarna? Överraska med "Ärligt Talat - Sexsnack", så får ni både en roligt kittlande kväll och nya kunskaper om varandra!
Spelar ni hellre på tu man hand så finns här flera erotiska spel som passar utmärkt som härligt spännande förspel.

Praktiskt med förvaring, batterier och lakan

Missa inte att investera i lyxig förvaring för dina kära sexleksaker - både diskret och praktiskt.

Batterier behövs alltid och dem får man INTE glömma bort, de vibrerande leksakerna blir så mycket tråkigare utan dem.

Pricken över i om du gillar varma, våta, intima lekar är våra populära sängkläder i latex. Både sexiga och praktiska, bara att skölja av när ni har lekt färdigt.

Läs mer
Beställ nu och få din order skickad inom:
Produkter

Handla

Information