CartDin varukorg är tom!
Beställ nu och få din order skickad inom:

Strap-on

Dags att sadla på!

En strap-on är verkligen en underbar leksak som kommer att bjuda dig och din partner på magiskt intensiva stunder av total njutning. Strap-on har lite av ett kinky rykte och det är kanske därför vi inte alltid hör talas om den. Vi gillar att det är kinky men tycker det är oerhört konstigt att människors ögon inte redan har öppnats upp för denna leksak. Det är ju bara en dildo med en sele!

Denna otroligt användbara sexleksak består av en dildo som du kan fästa på en sele. Selen placerar du vid höften och när dildon är på plats och din strap-on komplett kan du börja leken av en sensuell penetration med din partner. Kom ihåg att glidmedel verkligen kan göra det till en magisk stund.

 

Alla kan använda sig av en strap-on

En strap-on får våra tankar och vår fantasi att omedelbart producera bilder av två kvinnor under en het sexakt. Även om den situationen faller sig mest naturlig så kan en strap-on användas av alla, vare sig det rör sig om två kvinnor, två män eller en man och en kvinna. Det kan vara ett utmärkt sätt att förlänga penetrationen en aning om mannen fått orgasm först.

Ovan finner du en rad olika sorters strap-on. Både sele och dildo skiljer sig till kvalitet och form. För att det ska bli en användbar leksak är det viktigt att du väljer en sele med ett material du trivs med, samt en dildo som passar dina eller era syften.  

Läs mer
Beställ nu och få din order skickad inom:
Produkter

Handla

Information