CartDin varukorg är tom!
Beställ nu och få din order skickad inom:

G-punkt

Få punkter på kvinnokroppen är så mytomspunna och eftersökta som den beryktade G-punkten. Finns den? Forskare hävdar både ja och nej, men ska man tro många av våra kunder så är den högst verklig!

Namnet G-punkt kommer från forskaren Ernst Gräfenberg, som på 40-talet upptäckte den känsliga punkten mellan kvinnans urinrör och slidans främre vägg. Han skrev en avhandling 1950, som bland annat behandlade denna punkts betydelse för kvinnans orgasm. Andra forskare har sedan dess kallat punkten för G-punkt, efter Gräfenberg.

Har man en gång varit med om att få den stimulerad, så kan man knappt vänta till nästa gång - det är budskapet från de nöjda kvinnor som funnit sin G-punkt. I den här kategorin hittar du dildos och stavar som är extra lämpade för att komma åt och stimulera den illusiva punkten på slidans främre insida. Med sina vinklar och vibrationer är dessa sexleksaker specialtillverkade för att alla kvinnor ska få ut så mycket njutning som möjligt från sina kroppar - både med och utan sällskap!

Läs mer
Beställ nu och få din order skickad inom:
Produkter

Handla

Information