CartDin varukorg är tom!
Beställ nu och få din order skickad inom:

Mest för henne

Många av de mest klassiska modellerna på sexleksaker återfinns här, under kategorin Mest För Henne. Det är vuxenleksaker som dildos, rabbits och geishakulor som dyker upp först i huvudet när någon säger "sexleksak". Här finns massor av sådana... men också så mycket mer!


Dildos

Förmodligen den första, och därmed äldsta, typen av sexleksaker. 
Idag finns det oändligt många modeller, med massor av olika funktioner och utformningar. Vi har valt att dela upp dem i ett antal olika underkategorier, för att du enkelt ska kunna hitta dina favoriter.
 

Ägg

Underbart sköna små sfärer som vibrerar inuti dig. Fjärrkontrollen låter dig styra intensiteten och tillsammans med utvärtes stimulans tar ett litet ägg dig till oanade höjder!


Kulor

Relativt tunga kulor i varierande storlek, som du för in i slidan och sedan har kvar där en stund. Upplevelsen av att ha dem där är stimulerande i sig; dels av tyngden och dels för att de rör sig tillsammans med dina kroppsrörelser, mot varandra och mot slidans väggar.
Dessutom tränar du dina bäckenbottenmuskler med dessa kulor, vilket är mycket nyttigt.


Fingervibratorer

Små, smidiga vibratorer att sätta på fingret för att få den där extra touchen vid förspel och härlig lek. Vissa är dessutom utrustade med sköna piggar, knottror och spröt.


G-punkt

Den mytomspunna g-punkten är väl värd att leta reda på. Dessa finurligt utformade stavar och redskap ger dig god hjälp på vägen. Med lite övning kan du få uppleva en helt ny nivå av orgasm!


Glasleksaker

Dildos och kulor i glas kan låta lite riskabelt. Men rätt hanterade är de faktiskt ytterst säkra: de är nämligen oerhört hygieniska, med sin glatta, oporösa yta. Få sexleksaker är så lätta att rengöra som glasleksaker.
Dessutom är de fantastiskt snygga.


Sexmaskiner

För dig som inte vill behöva jobba så mycket själv. Här finns mer eller mindre avancerade sexmaskiner, som gör arbetet åt dig. Bara att njuta!


Övriga vibratorer

Här finner du de oändligt populära klitorisvibratorerna, till exempel våra wands. Om du inte har provat, så är det en het rekommendation! Små bullets och stift är också poppis, eftersom de är så smidiga att ta med överallt. Man vet ju aldrig när lusten smyger sig på, eller hur?

Läs mer
Beställ nu och få din order skickad inom:
Produkter

Handla

Information