CartDin varukorg är tom!
Beställ nu och få din order skickad inom:

BDSM

BDSM shop

Välkommen till vår BDSM shop - fetishernas erotiska värld.

Vårt samhälle blir allt mer sexuellt befriat och idag uppmanar vi till nyfikenhet och att leva ut sina erotiska fantasier. Att bli fastbunden och därmed plötsligt avsäga sig all kontroll kan vara en aning skrämmande, men det är också det som utgör huvudprincipen i BDSM.  Avsaknaden av kontroll tillsammans med sexuell stimulering är, enligt många, ett sätt att ta sitt sexliv till nästa nivå. Bind fast varandra, lek med varandras smärtgräns och försvinn in i en värld av spelad undergivelse och dominans.

 

Njuthusets fetish-leksaker erbjuder din nästa BDSM dröm

I er magiska bubbla av fetisher och sexuell njutning är det viktigt att hålla den brinnande passionen vid liv. Vi på njuthuset.se erbjuder dig och din partner alla de fetish-leksaker ni kan tänkas behöva. I vår BDSM shop hittar du allt du behöver för att ge dig in i leken med kraft. För bondage (akten att binda fast varandra), finner du allt från erotiska rep till tyngre BDSM-leksaker som blandar in läder och metallkedjor. Kanske tänder du på masker, eller koppel och halsband? Människans nyfikenhet och vilja att prova har lett till sexleksaker som ger elektriska stötar vid erogena zoner – de kan vara ett upphetsande tillägg till ert BDSM-äventyr.

 

Respekt och omtänksamhet inom BDSM

Vare sig du gillar att bli dominerad eller vara den som dominerar är det viktigt att sexakten alltid har en underliggande respekt för den andres vilja. BDSM handlar om att tänja på gränser för att öka sexuell njutning och alla finner sin gräns olika snabbt.

I vår BDSM shop finner du vårt sexiga sortiment av sexleksaker för dig som vill ha det lilla extra. Alla adderar sin smakfulla touch till ert sexliv.

Beställ nu och få din order skickad inom:
Produkter

Handla

Information