CartDin varukorg är tom!
Beställ nu och få din order skickad inom:

Piskor, floggers, paddles

Kan man piska eller slå någon så att han eller hon njuter av det? Ja, faktiskt. Det är helt och hållet en fråga om samförstånd och teknik. Ett visst mått smärta, i rätt sammanhang, kan vara oerhört sexuellt tändande!
En annan aspekt är det rent estetiska. Gå runt med en piska i handen och du får en helt ny respekt från din omgivning, vi lovar. Av den enkla anledningen att du ser helt grym ut!


Piskan är en klassiker

Ett piskrapp kan vara som en smekning - eller svida som het eld. Du som håller i verktyget bestämmer.
Du har några varianter att välja mellan:

Den stränga rottingmodellen, som för tankarna till fascistiska magistrar och lärarinnor på 30-talet. Ett intressant rollspel, kanske?

Ridpiskan, med sin dämpande läderflärp i änden. Perfekt för nybörjaren, då den inte åsamkar så mycket smärta. Missa inte den coola varianten med nitar!

Den långa tjurpiskan à la Indiana Jones. Piskornas Rolls Royce, som kräver en hel del övning innan den används på någon. Det är nämligen dels mycket svårt att sikta bra, dels är risken stor att du utdelar en hårdare snärt än du avsett. En piska som är som är som klippt och skuren för posören alltså, men om du faktiskt tänker använda den så ska du vara skicklig!


Floggern: en katt med många svansar

En flogger kan kännas som en lätt viskning av en vind eller som en svärm av minimala kärleksbett.
Forna tiders floggers var av den mer brutala sorten. Då tvinnade man upp ett tjockt rep, så man fick en mängd tunnare tampar i ena änden. Dessa knöts sedan med en eller flera knutar ute i ändarna. Resultatet blev ett straffredskap som snabbt slet upp huden på den som skulle tuktas. En blodig historia, som inte är grundtanken med de mer fredliga floggers som vi har i vårt sortiment.

Nuförtiden är floggers tillverkade av förhållandevis mjuka och släta material, som skinn, konstläder eller mocka. De fungerar utmärkt att både smeka, kittla och smiska med. Ett mångsidigt verktyg, som du kan ha mycket trevligt med.

Det som skiljer våra floggers åt är dels materialet och dels antalet remmar i själva snärtdelen. Antalet svansar på katten, alltså.


Paddle - inte bara för kanoten!

En paddle kan vara både mjuk och hård. Ibland samtidigt.

Namnet kommer naturligtvis av det engelska namnet för paddel - vilket utgör formen på den här roliga leksaken. Principen är enkel: smiska någon med ett brett, platt verktyg. Det känns inte jättemycket, men låter en hel del och är liksom effektfullt. Perfekt för ett rollspel, även för den som inte har speciellt hög smärttröskel.

Generellt kan man säga att ju bredare paddle, desto snällare daskar. Om man dessutom väljer en vadderad modell så blir det förstås ännu mildare.
Motsatsen är en smal, hård, lite fjädrande variant - t.ex. en linjal. Då kan det kännas rätt ordentligt.

 

Så, kort sagt: vi på Njuthuset.se tillhandahåller utrustningen, ni avgör vad ni gillar. Var rädda om varandra och ha det så skönt!

Läs mer
Beställ nu och få din order skickad inom:
Produkter

Handla

Information