CartDin varukorg är tom!
Beställ nu och få din order skickad inom:

Kyskhetsbälten

Kyskhetsbälten är - som i många fall här på BDSM-avdelningen - en väldigt gammal uppfinning. 
Svartsjuka män som tyckte sig ha äganderätt och som inte ville riskera att deras kvinnor var otrogna när de själva var hemifrån spände helt enkelt in frugan i en hejdlöst obekväm underbyxa i läder eller metall, med lås. Sedan gick de glatt därifrån med nyckeln i fickan.

Sådan ser i alla fall myten ut. i sanningens namn ska sägas att det - trots att det finns massor av kyskhetsbälten på muséer världen över - inte finns några riktiga bevis för att bältena verkligen har använts på riktigt. 

Oavsett myt eller verklighet, så har jämlikheten tagit stora steg sedan dess, för nu är det nästan uteslutande kyskhetsbälten och -burar för män som gäller!


Kyskhetsbur för män

Ett kyskhetsbälten och burar är fortfarande inte några bekväma anordningar, det är liksom inte syftet. Men konstruktionen är ganska sinnrik och faktiskt riktigt läcker i vissa fall.
Skillnaden mellan bälten och burar är förstås uppenbar: bältet spänns runt hela höften, medan buren bara sitter runt själva paketet. Men tro inte att burarna inte sitter fast - håll reda på nyckeln, om du vill ha pungkulorna intakta!

Materialen varierar, precis som designen. Här finns läder, konstläder, vinyl, metall och hårdplast. Formgivningen sträcker sig från "medeltida" till "science fiction".
Välkommen att välja det kyskhetsbälte eller den bur som passar dig bäst!

Läs mer
Beställ nu och få din order skickad inom:
Produkter

Handla

Information