CartDin varukorg är tom!
Beställ nu och få din order skickad inom:

Koppel och halsband

Spelet mellan dominans och underkastelse är urgammalt och väldigt upphetsande. Det ultimata tecknet på underkastelse är att ledas runt i ett koppel, samtidigt som det är en klar och tydlig indikation på att den som håller i kopplet är den som bestämmer.

Du tillverkar lätt ett eget halsband och koppel av ett enkelt rep. Men dels är det inte så bekvämt att ha runt halsen längre än ett par minuter, dels är det inte speciellt snyggt. Dessutom ska man passa sig för eventuella löpsnaror runt halsen, då det medför risk för kvävning.
Bättre att investera i ett halsband med fasta spännen eller knappar, som både är säkrare och snyggare!


Kedjor, nitar och smarta funktioner

Här finns ett urval BDSM-koppel och halsband till dig som vill leda eller ledas - och dessutom vara snygg samtidigt. Du finner flera modeller med kedjor och nitar, som sig bör; både som utsmyckning och med fiffig funktionalitet. Även mer stilrena varianter finns, för den som så önskar.

Om du vill ha mer än den uppenbara funktionen i ett halsband och ett koppel, så väljer du någon av alternativen med t.ex inbyggda klämmor på dekorativa och hållbara kedjor. Kanske en ball-gag skulle passa?

Om du gillar bondage så finns naturligtvis den kombinationen också, både i form av bojor och dessutom en sinnrik lösning med en hel radda fästöglor att binda/kedja/fästa händer eller bojor i. Möjligheterna är oändliga!
 

Läs mer
Beställ nu och få din order skickad inom:
Produkter

Handla

Information