CartDin varukorg är tom!
Beställ nu och få din order skickad inom:

Klämmor

Både män och kvinnor har ett antal erogena zoner - både på utsidan och insidan av kroppen.
De yttre delarna - till exemlpel bröstvårtorna - gillar ofta att bli smekta, masserade och klämda av fingrar, tungor och tänder - men det är ju inte alltid man har fingrar, tungor och tänder lediga för alla villiga kroppsdelar. Då passar det perfekt att ta hjälp av ett par praktiska klämmor!


Bröstvårtsklämmor vanligast - men tänk fritt!

Njuthuset.se har klämmor i många olika varianter. Lätta och med mer tyngd. Med och utan vibration. Små och stora. Du kan till och med välja ett par som avger svaga elstötar.
Ofta kallas de "bröstvårtsklämmor", men naturligtvis går de att fästa vart som helst där du vill ha stimulans. Örsnibbarna, blygdläpparna, huden på pungen, skinnet i ljumskarna. Prova och känn!

Tänk på att känseln förändras över tid i ett utsatt område. Det kan kännas mycket precis när klämman sätts på plats, för att sedan successivt domna till nästan ingen förnimmelse alls - då kan det fungera bra att sätta om klämman på nästan samma ställe, för att "förnya" känseln.
På samma sätt kan ett område där en klämma sätts fast kanske inte kännas speciellt mycket alls från början. Ge det lite tid, så kan det vara så att det börjar kännas efter ett tag.

Kom ihåg: det är alltid den som har klämmorna på sig som avgör om de ska tas av eller stanna på.


Övriga specialklämmor

Det finns även andra sorters klämmor än de dubbla små. 
Ett exempel är sådana som du fäster i strumpkanten och som håller isär blygdläpparna, så man kan koncentrera dig på vad som finns innanför.
Ett annat alternativ är den större, fyrkantiga klämman som fungerar bra på lite större kroppdelar; till exempel pungen eller ett helt bröst. Ta det försiktigt med åtskruvningen, bara!

Läs mer
Beställ nu och få din order skickad inom:
Produkter

Handla

Information