CartDin varukorg är tom!
Beställ nu och få din order skickad inom:

Kläder och huvor

Det som är spännande i BDSM-världen är inte minst kläderna!

Ärligt talat, du får säkert en läcker bild på näthinnan när du tänker på ord som Dominatrix, sexslav eller BDSM - och det har väldigt mycket med kläderna att göra!
Självklart går det alldeles utmärkt att njuta av bondage, dominans och S&M utan någon speciell utstyrsel. Men varför missa tillfället att få bära de här speciella, utmanande och sexiga kläderna?


Inte bara sexiga kläder

De här erotiska utstyrslarna är förstås inte bara kläder för klädernas skull.
De är designade för att ge dig rätt känsla och attityd i en situation där du antingen ska vara en dominerande, respektingivande regent, eller en undergiven, hunsad sexslav.

Båda kategorierna har en del gemensamma företräden: 
Mycket hud ska visas, naturligtvis - i frestande syfte för den som dominerar, blottläggande för den undergivna.
Nitar, kedjor och snörningar - som grymma utsmyckningar för den dominanta parten, mer begränsande och fasthållande för slaven.
Lack, läder och latex - läckert, stramt och respektingivande för den som styr, hållbart och lättrengjort för den som styrs.

Oavsett vilken roll du har eller vilka kläder du väljer, så hoppas vi att du känner hur du förändras när du får på dig din outfit och går in i din roll. Lev dig in, ge dig hän och njut!


Kontakta oss gärna!

Vi har samlat ett urval mumsiga kläder, accessoarer och huvor här. Läder, lack och latex är populära material.
Naturligtvis finns det massor mer, men av utymmesskäl på lagret så måste vi begränsa oss. Om du har speciella önskemål så får du hemskt gärna maila oss på info@njuthuset.se, så lovar vi att göra vårt yttersta för att ta fram det du vill ha.

Läs mer
Beställ nu och få din order skickad inom:
Produkter

Handla

Information