CartDin varukorg är tom!
Beställ nu och få din order skickad inom:

Elektro-sex

Om du redan har testat det mesta vad gäller sexleksaker och söker en ny kick, då är elektro-sex något för dig!
Missa inte möjligheten att utnyttja elektricitet för att få intensiv sexuell och sensuell stimulans på valfri plats på kroppen.


Svaga stötar ger skön stimulans

Det finns flera olika varianter, men allihop går ut på samma sak: svaga stötar genererade av en batteridriven kontrollenhet ger sammandragningar i musklerna och klittande stimulans av känsliga nervändar. Intensiteten styr du själv.
Tekniken är väl beprövad inom vården och nu kan du alltså dra nytta av samma princip för att må sexuellt jättebra också.


Fristående produkt eller kombinera från Mystim

Njuthuset har ett urval fristående elektro-sexprodukter av olika utformning, där kontrollenheten med batteridriften ingår i paketet.

Om man vill vara lite mer avancerad har vi de förstklassiga elektro-leksakerna från Mystim.
Här köper man den komplexa kontrollenheten separat och får en mängd inbyggda funktioner på köpet. Till denna kontrollenhet passar sedan en uppsjö leksaker av högsta kvalitet. Du behöver alltså bara betala för kontrollenheten med strömförsörjningen EN gång, sedan kan du ägna dig åt att utforska alla sköna elektro-leksaker som finns i Mystim-serien!


Utanpå eller inuti?

Du kan välja utvärtes stimulans med pads, klammor, penisringar m.m. Padsen fäster du med lite glidmedel, precis var du vill på kroppen. Klammorna är avsedda för bröstvårtorna i första hand, men som vanligt är det bara fantasin som sätter gränserna. Ett roligt och flexibelt alternativ är Mystims Spiny Spencer; ett Wartenberg Wheel som du rullar över valfri kroppsdel. Bered dig på reaktioner!

Du kan också våga dig på leksaker som ger dig stötar på insidan. Smidiga kulor, dildos och pluggar fungerar både analt och vaginalt.
Smäckra penisstavar ger helt ny spänning (ursäkta ordvitsen) för dig som gillar stimulans av urinröret.

Alla varianter av elektro-sex styrs med fjärrkontroll, som låter dig variera intensiteten från knappt kännbara kittlingar till sammandragningar som inte går att missa. I en del fall kan även kontrollenheten avge stötar om man vill.

 

Läs mer
Beställ nu och få din order skickad inom:
Produkter

Handla

Information