CartDin varukorg är tom!
Beställ nu och få din order skickad inom:

Bondage

Bondage är samlingsnamnet för allt man kan använda för att på något vis fjättra sin partner. Utbudet är stort och du får själv välja hur komplicerade bondage-tekniker som passar dig och din partner. Här finns en mängd olika bojor, rep, tape samt diverse selar och andra avancerade konstruktioner. 


Bara för den som vill bli bunden

Naturligtvis är inte tanken att någon ska bindas fast och utsättas för något obehagligt ofrivilligt - då har man helt missat poängen. Hela idén med BDSM bygger självklart på samtycke.
Det man vill komma åt med bondagelekar är upphetsningen i att inte kunna röra sig fritt och därigenom inte kunna påverka helt vilka stimulanser man får uppleva.

Vill man förhöja effekten använder man dessutom en ögonbindel och kanske en känslighetshöjande kräm från vårt hemapotek. Sedan är det bara att släppa kontrollen och ge sig hän åt upplevelsen - det är en oerhört befriande upplevelse att vara helt utlämnad och inte ha några prestationskrav på sig.


Passa på att ge all sorts njutning

För den som inte är fastspänd på något vis ligger förstås tjusningen i att kunna hantera sin partner utan att denne kan motagera på samma sätt. Ett stort ansvar, men åh så eggande!

När du då har din partner där, helt utlämnad till din behandling: se till att stimulera så många sinnen som möjligt. Genom att beröva ett sinne förhöjer man de övriga, så en ögonbindel i kombination med effektiv bondage ger dig tillfälle att ge både doft-, smak-, hörsel- och känselsinnet en fantastisk upplevelse. Planera i förväg och ge din älskling en riktig resa.

Läs mer
Beställ nu och få din order skickad inom:
Produkter

Handla

Information