CartDin varukorg är tom!
Beställ nu och få din order skickad inom:

BDSM Shop

Välkommen till vår BDSM shop - njutningens och smärtans erotiska värld, där vi ger blanka fasen i alla tabun. Här är det helt OK att gilla bondage, piskor, latexkläder och gag-balls. Precis som det är lika OK att bara vara nyfiken och kanske vilja prova ett par bröstvårtsklammor för första gången. 
Välkommen in!
 

Våga prova bondage - och allt annat

Vårt samhälle blir allt mer sexuellt befriat och idag uppmanar vi till nyfikenhet och att leva ut sina erotiska fantasier. Trots det är det många som inte vågar ens tänka tanken att gå utanför sin bekvämlighetszon vad gäller sex och njutning.
Men faktum är att varugruppen BDSM är en av de som säljer absolut bäst. Massor av alldeles vanliga människor köper massor av BDSM-leksaker - så den fördomsfulla uppfattningen att det bara är perverterade, halvkriminella individer med skeva värderingar som gillar BDSM, den kan du glömma direkt!

Att bli fastbunden och därmed plötsligt avsäga sig all kontroll kan vara en aning skrämmande, men det är också det som utgör huvudprincipen i BDSM.  Avsaknaden av kontroll tillsammans med sexuell stimulering är, enligt många, ett sätt att ta sitt sexliv till nästa nivå. Bind fast varandra, lek med varandras smärtgräns och försvinn in i en värld av spelad undergivelse och dominans. Våga prova!


Bondage - Dominans - Sadism - Masochism

I er magiska bubbla av fetisher och sexuell njutning är det viktigt att hålla den brinnande passionen vid liv. Vi på njuthuset.se erbjuder dig och din partner alla de BDSM-hjälpmedel och fetish-leksaker ni kan tänka er.

I vår BDSM shop hittar du allt du behöver för att ge dig in i leken med kraft. För bondage (akten att binda fast varandra), finner du allt från erotiska rep till tyngre BDSM-leksaker som blandar in läder och metallkedjor. Kanske tänder du på masker, piskor eller koppel och halsband? Komplettera gärna med en ball-gag, för ännu större hjälplöshet.

Din penis-fetish får sitt lystmäte här, liksom din längtan efter häftiga kläder som passar både en dominant och en underkastande (submissive) part.

Människans nyfikenhet och vilja att prova har även lett till elektro-sex: sexleksaker som ger elektriska stötar vid erogena zoner – de kan vara ett spännande (haha) tillägg till ert BDSM-äventyr.


Respekt och omtänksamhet inom BDSM

Vare sig du gillar att bli dominerad eller vara den som dominerar är det viktigt att sexakten alltid har en underliggande respekt för den andres vilja. BDSM handlar om att tänja på gränser för att öka sexuell njutning och alla finner sin gräns olika snabbt.
Om du och din partner har bestämt er för att testa BDSM, tänk på att diskutera igenom era förväntningar i förväg. Se till att ha koll på vad ni tror kommer kännas OK "rent teoretiskt", för att sedan följa upp under tiden och kontrollera att ni båda fortfarande är överens om vad som känns bra.
Viktigast av allt: även om rollspelet kan gå ut på en dominant och en undergiven aktör, så är det aldrig OK att tvinga någon till saker man inte vill utsättas för. Det gäller att vara förberedd med kunskap om sin partner och att vara lyhörd under lekens gång.
Tänk på detta och få en svindlande upplevelse i gränslandet mellan njutning och smärta, dominans och hjälplöshet, trygghet och risk.
 

I vår BDSM shop finner du vårt sexiga sortiment av sexleksaker för dig som vill ha det lilla extra. Alla adderar sin smakfulla touch till ert sexliv.

Läs mer
Beställ nu och få din order skickad inom:
Produkter

Handla

Information