CartDin varukorg är tom!
Beställ nu och få din order skickad inom:

Sexleksaker för din njutning

Den här kategorin är hjärtat i Njuthusets utbud.
Det är sexleksakerna som är roligast att bläddra runt bland. Det är här innovationerna blomstrar, färg och form är godis för ögat och materialen inbjuder till intima möten.
Ta dig tid att leta runt, titta närmare på de vuxenleksaker som du inte känner igen. Kanske det är dags att prova något nytt?

Vi har delat in våra sexleksaker i olika underkategorier, för att göra det lättare för dig att hitta det du vill ha. Men ta inte alltför allvarligt på könsindelningen - de flesta leksaker kan användas av både män och kvinnor, så fastna inte i konventionerna!

Dildos och vibratorer är de vanligaste sexleksakerna

Dildos är kanske det man tänker på först när det talas om sexleksaker. Fullt förståeligt. Fallossymbolen har funnits som sexhjälpmedel i hundratals år och utvecklingen har accelererat markant de senaste åren. Tänk om de medeltida kvinnorna hade fått prova en högteknologisk rabbit, då hade det blivit fart i stugorna!
Här finns något för alla, vare sig man vill ha stort eller litet, vibration eller stilla, realistiskt eller stiliserat.

Men det finns naturligtvis oändligt mycket mer: geishakulor, vibrerande ägg, wands och kompletta sexmaskiner... och det är bara början!

Från penisringar till lösvaginor

Numera finns det ett gigantiskt urval av sköna leksaker och hjälpmedel för alla med snopp.
Alla smaker tillgodoses.

Vill du ha mer stake i staken, så att säga? Då är en stadig penisring något för dig.
Ökad längd och omkrets får du med en sleeve - dessutom finns de i olika strukturer, om din partner gillar lite extra riv.
Onanihjälpmedel är en stor avdelning, med både tekniskt fulländade runkapparater och mer traditionella "uppblåsbara Barbaras". Mest populära är lösvaginorna, med Rolls Roycen Fleshlight i täten. Här finns ett digert utbud av Fleshlight Girls, med avgjutningar av kända porrstjärnors allra heligaste.

Sexleksaker för par

Självklart kan alla sexleksaker användas tillsammans med en partner. Men vissa leksaker och hjälpmedel är speciellt avsedda för att användas i par.

Exempelvis finns det häftiga gungor som ger nya ställningar och rolig omväxling i sexlivet. Vi har dessutom en hel varugrupp för "Bättre ställning", med produkter som ger både stöd och inspiration till nya ställningar.

Strap-ons är mycket populära, hos såväl lesbiska som heterosexuella par. Här finns många storlekar och modeller att välja på. För män som vill prova finns även ihåliga varianter, så inget hamnar i kläm.

Parvibratorer, t.ex. We-Vibe, är en genialisk liten leksak som används under samlag och är till stor glädje för båda parter.
Hela leksakskit med stimulerande vuxenprylar för både honom och henne är den perfekta överraskningen att ta med på t.ex. den romantiska weekenden med din älskling! Varför inte komplettera med en flaska ätbar kroppsfärg - släpp loss din inre Michelangelo?

Är inte allt "Unisex"?

Jo, självklart kan många sexleksaker användas av både män och kvinnor - endast fantasin sätter gränserna!
Men vissa sexprodukter är mer unisex än andra - t.ex de för anala lekar.
Skönt tänjande pluggar, kittlande kulband och smidiga analdildos passar alla med ett stjärthål - det vill säga de allra flesta av oss.

Även fistingleksakerna fungerar utmärkt för både män och kvinnor, så länge man längtar efter att bli riktigt uppfylld.

Våga prova BDSM

Tro oss, BDSM är inte nödvändigtvis lack, läder och piskor. Även om det är nog så trevligt!
Många utövare av BDSM har helt enkelt kommit underfund med att de går igång på att dominera eller bli dominerade, eller att de njuter av den sensuella kombinationen av smärta och skön stimulans på samma gång.
Det är inte konstigare än så.
Sedan kan man naturligtvis driva det precis så långt man själv vill.

Fifty Shades of Grey-böckerna med sina erotiska historier om den dominante Christian Grey och den (åtminstone till en början) undergivna Anastasia Steele har givit hela BDSM-väsendet en rejäl uppsving, och här finns en mängd produkter som designats med böckerna som bas, i samarbete med författarinnan E.L. James.

Om du är nyfiken och vill prova, så finns här flera nybörjarkit som ger dig en bra förutsättning för att ta dina första trevande steg in i BDSM-världen.
För dig som redan vet vad du gillar och mest är på jakt efter nya kickar, så säger vi välkommen! Vi tror vi har något för dig också.

Läs mer
Beställ nu och få din order skickad inom:
Produkter

Handla

Information