CartDin varukorg är tom!
Beställ nu och få din order skickad inom:

Sexiga kläder

Sexiga kläder och kanske specifikt sexiga underkläder är ett klockrent sätt att krydda till sexlivet. 
Du känner dig läcker som bär kläderna och din partner tänder på alla cylindrar vid blotta åsynen av dig.
Så när köpte du ett erotiskt laddat klädesplagg senast?
Vi är många som har svårt att prioritera sådana här "lyxprodukter" i vardagsbudgeten, men tänk efter: vad är det värt att få din älskling att titta på dig med den där speciella blicken som verkar vilja äta upp dig? Ganska mycket, eller hur?

Inte bara i sovrummet?

Här finns sexiga kläder för alla. 
Från läckra trosor, kalsonger och underklädesset som du kanske bara visar upp hemma i sovrummet, till syndigt erotiska dräkter i lack och latex som kan bäras både hemma och i andra sexiga sammanhang. Däremellan hittar du roliga, heta dräkter till maskeraden och eleganta negligéer för både kvällsdrinken och söndagsfrukosten.

Är du kvinna och ska på fest, men vet inte vad du ska ha på dig? Ett riktigt hett tips är att ta ett par snygga jeans eller andra byxor, samt en enkel kavaj. Under detta sätter du på dig en figursmickrande, syndigt elegant korsett. Ett par snygga klackar till detta och Voilà - den perfekta partyoutfiten!

Uppskattat paket

Kanske är det dags för en present till din älskling? Varför inte satsa på ett sexigt plagg eller två som ni båda får glädje av?
Om du inte har full koll på storleken så kan du kanske passa på att smygkika på storlekslappen på något av hans eller hennes plagg i underklädeslådan? Det brukar vara måttligt uppskattat att ge bort för små underkläder...

Läs mer
Beställ nu och få din order skickad inom:
Produkter

Handla

Information