CartDin varukorg är tom!
Beställ nu och få din order skickad inom:

Julshop

Nu är det snart jul igen - låt det bli en ovanligt skön helg!

Visst skulle väl din älskling vara sexig i lite läckra julunderkläder? 
Tänk vilken lyckad julaftonskväll det skulle kunna bli om det dyker upp några härliga vuxenleksaker i din partners paket!
Eller varför inte unna dig själv en ny, spännande sexleksak i julklapp... det är du faktiskt värd! Om du inte vill skriva dig själv som avsändare går det ju alltid att hävda att klappen kommer "från tomten".

I vår säsongsöppna JULSHOP finner du sexiga underkläder, stimulerande sexartiklar och härliga tillbehör, allt i passande julskrud. Men självklart fungerar allt du kan hitta på Njuthuset.se som julklappar - även sånt som inte är julrött. Huvudsaken är ju att det passar dig eller din partner.

Ingen risk för upptäckt!

Du som beställer julklappar till någon i samma hushåll: kom ihåg att Njuthuset.se alltid levererar våra paket med spårbar frakt, som kommer till ditt närmaste PostNord utlämningsställe och aviseras till dig via sms och/eller e-mail. Du behöver alltså inte vara rädd att klappmottagaren själv ska råka få syn på leveransen innan den ligger under granen - enbart du kommer få informationen och kan gå och hämta dina inköp när det passar dig.

Läs mer
Beställ nu och få din order skickad inom:
Produkter

Handla

Information