CartDin varukorg är tom!
Beställ nu och få din order skickad inom:

 

Mer än ”suga kuk” – för att ge oralsex han aldrig glömmer!

bli bra på att suga kuk

Fellatio. Oralsex på man. Snaska kotte. Suga kuk. Avsugning.
Begreppen är många – akten densamma. Men har du koll på hur du ska göra för att det ska bli sådär herrejösses-det-här-toppar-allt-skönt för honom?
Njuthuset Academy har tipsen för dig.

Som tjej eller partner har de flesta av oss en inbyggd önskan att kunna ge njutning, tillfredsställa sin man och se till att han kommer tillbaka för mer. Därför bryr vi oss om hur vi ser ut, vi piffar, sminkar och tränar – vissa lägger sig till och med under kniven för att bli extra snygga. Ändå är det förvånansvärt få killar som ser hur vi anstränger oss. Lite otacksamt, kan man möjligen tycka.

Men om du ger din karl en sjuhelvetes avsugning, DÅ kan du räkna med att han blir knäsvag!
Om du dessutom ger honom din totala uppmärksamhet före och efter, får honom att förstå att du vill skämma bort honom med den här förmågan som du har – ja, då kan du nog räkna med att denne lycklige kille kommer tillbaka till dig, gång efter gång.
Så hur gör man då? Det finns en del knep, som du kommer att få reda på här.

Tillfredsställa en man – hur gör man?

Vi kan börja med att fastslå att det inte finns någon hemlig orgasmknapp, ens på män. Visst, ibland verkar det som att de går igång på i princip vad som helst – speciellt yngre killar antas springa runt och vara sprängkåta för jämnan. Då borde det väl inte vara så svårt, eller hur?!
Men det är skillnad på att få stånd och att få orgasm. Dessutom är det skillnad på att ”råka komma” och att få en avsugning så att man håller på att gå upp i atomer.
Att grundligt tillfredsställa en man kräver övning, fantasi, kreativitet, tid och energi. Men du får både en härlig stund och en oerhört glad och tacksam man i belöning för dina ansträngningar!

Ett bra förarbete är en god idé.
Fundera lite över hur din kille är - för alla killar (och penisar) är olika. Vissa är blyga, andra gör gärna helikoptern offentligt. Vissa är känsligare än andra för beröring och friktion. Vissa snoppar är omskurna, andra inte. En del killar går igång på att bli bundna och utlämnade till din kompetenta hantering, andra får panik och kan inte slappna av om de inte har kontroll.
Om du är begåvad med en karl som kan prata om sex och intima spörsmål, så utnyttja det! Du sparar massor av tid och arbete på att fråga honom vad han gillar – han sitter ju liksom på facit. Men se till att lyssna ordentligt, annars har du missat poängen. Om han berättar att han avskyr att bli nafsad i bröstvårtorna och du sedan gör just det, då har du precis bevisat att du inte bryr dig speciellt mycket om vad han säger…

Det är förmodligen vanligare att killar inte är helt bekväma med att prata om såhär känsliga saker. Eller så kanske han helt enkelt inte har tillräckligt mycket erfarenhet för att veta själv vad han gillar.
Då får man vara lite klurigare.
Försök se till att få titta på när han onanerar (kanske en ”om jag får titta när du gör, så får du titta när jag gör”?). Lägg märke till hur han hanterar sin penis: försiktigt eller hårdhänt? Raka drag upp och ner, eller med ”skruv” på handen? Fort eller långsamt? All denna information är ovärderlig när du själv ska hantera kronjuvelerna framöver.

Den information du fått kommer sedan att kunna kompletteras med ett oändligt testande och experimenterande när du smeker och suger honom. Prova nya saker försiktigt till en början, iakttag honom och lyssna efter reaktioner – du kommer märka vad han gillar och vad som blir mindre populärt. Anteckna i minnet, vidareutveckla och förfina din oslagbara teknik, så kommer han inte kunna leva utan dig!

Så, vidare till handgripligheterna:

Dags för avsugning: våra tips

ge en bra avsugning

Här följer en hel lista med knep och tips. Vi börjar med lite mer generella saker och avslutar med små konkreta detaljer som gör det där lilla extra!

 • Det viktigaste av allt, åtminstone tills du vet hur just din kille är konstruerad: var försiktig! Det är väldigt känsliga områden vi snackar om här, både ollonet och pungen hör till mannens absolut svagaste punkter.

  Klipp naglarna så att du inte rispar känslig hud och täck dina tänder med läpparna eller tungan när du suger och slickar på penis och pung – eller se till att munnen är tillräckligt öppen för att undvika kontakt med tänderna.

 • Om du har långt hår, sätt upp det. Du har viktigare saker för dig än att pilla bort hårstrån ur munnen hela tiden. Den där sexiga knycken på nacken för att få bort håret ur ansiktet blir dessutom rätt ansträngande efter ett tag, speciellt med en styv stake i munnen. 
   
 • Dyk inte på kuken det första du gör. Börja med kyssar och smekningar, som vilket förspel som helst. Jobba dig sedan nedåt, förbi snoppen (inte röra än!) och ner på låren. Sedan uppåt igen; smek, massera, kyss och slicka dig fram. Närma dig målet långsamt och retfullt.
   
 • Titta killen i ögonen ibland. Gör honom säker på att du gillar att suga av HONOM, inte bara hans kuk.
   
 • Det är absolut inte nödvändigt att suga som i ett sugrör hela tiden – du kommer bara bli trött i käkarna.  Tänk mer att din mun ska fungera som en vagina; den ska vara varm, våt och kramas. Att den dessutom rör sig upp och ner över kuken av sig själv OCH är utrustad med en tunga, det är vad som gör en avsugning till en så fantastisk upplevelse!
   
 • Mycket saliv är viktigt. Det fungerar som ett glidmedel för läppar, tunga och händer. Spotta ut överflödig saliv på kuken istället för att svälja den.

  Ju längre nerifrån svalget du kan hämta saliven, desto bättre (=tjockare) konsistens har den. Om du är torr i munnen och har svårt att få fram saliv kan du prova att ta penisen längre ner i halsen. En svag kväljningsreflex sätter fart på salivproduktionen.
  Om du inte vill, eller har svårt att få fram saliv, så fungerar det självklart jättebra med ett glidmedel – passa på att använda ett med en god smak!

 • Använd tungan! Hela tiden, så mycket som möjligt.
  Detta kan kräva lite övning; dels blir man trött i tungan (som består av muskler), dels kan man få kväljningar av att sträcka ut tungan långt. Detta går att träna bort, om man vill.
  Kanten runt ollonet är väldigt känslig och är som gjord för att slickas på och smekas med tungan under avsugningen. Största nervcentrat sitter på baksidan av ollonet, vid frenulum (den lilla strängen som ibland kallas ”banjosträngen”). Fladdra med tungan över den för att göra din kille som galen!
  Försök även sträcka ut tungan så långt du kan samtidigt som du har penisen så långt in i munnen som möjligt. Rör den sedan längs med och i sidled på skaftet.

 • Kör inte på för fort, åtminstone inte i början. Ta det lugnt och smeksamt, egga honom stegvis. Variera hastigheten och rörelserna, så att han aldrig vet vad han kan förvänta sig. Det är upphetsande att inte ha kontroll över sin njutning.
   
 • Använd händerna. Kanske mindre i början, för att sedan bli mer och mer.
  Här krävs mycket saliv (alternativt glidmedel) för att händerna ska glida skönt över huden, låg friktion är ett måste!
  Börja med en hand runt penisroten för att hålla snoppen på plats när du suger. Den andra handen får då gärna smyga sig runt och smeka på andra sköna ställen på hans kropp: bröstvårtan, insidan av låret, örsnibben - smek allt du når.
  Efter en stund får även den andra handen vara med och leka med kuken. Använd den som en förlängning av munnen; låt den följa med upp och ner, rotera gärna lite uppe vid ollonet innan du vänder nedåt igen.
  Om du får plats att runka med båda händerna, prova att vrida dem rytmiskt åt varsitt håll.
  Du kan även alternera mellan att runka och suga (det kan vara skönt att vila käkarna ett par sekunder emellanåt), men se till att inte fastna i en och samma rörelse och tempo. Överraska honom!
   
 • Inkludera pungen i avsugningen. Återigen: var uppmärksam på hur känslig just din kille är runt testiklarna, det är väldigt olika vad man klarar av.

  Smek försiktigt. Slicka på och runt pungen. Sug in en pungkula i munnen och dra lite försiktigt.

 • Många killar går igång på att bli stimulerade runt och i anus. Inte konstigt, det är också ett mycket känsligt nervcentrum. Det bästa och enklaste är att fråga din kille vad han gillar, men om du inte vågar fråga så kan du testa försiktigt.
  Slicka bakom pungen och runt analöppningen. Retas med tungspetsen och, när det finns rikligt med saliv och/eller glidmedel på plats, prova att långsamt och försiktigt föra in ett finger (inga långa, vassa naglar!). Om detta blir succé finns det massor med roliga sexleksaker för anal stimulans.

 • De flesta män tänder på vad de ser. Så när du känner att du behärskar det du gör med mun och händer, tveka inte att ge honom en liten show under tiden du suger av honom.

  Se honom förföriskt i ögonen medan du slickar längs med hela kuken.
  Vänd stjärten eller musen mot honom och låt en av dina händer leka med dig själv ett tag. Eller kanske han vill känna lite?

 • När det börjar närma sig orgasm så finns det flera alternativ.

  Antingen runkar du av honom på slutet – då kan du välja var han ska få lägga sin sats. Många killar har en favoritkroppsdel på tjejen; ofta brösten, rumpan, musen eller ansiktet. Om du väljer att låta honom spruta i ditt ansikte, se till att inte få sperma i ögonen. Inte nog med att det svider, det kan dessutom bli infekterat. Om olyckan ändå är framme, skölj med ljummet vatten – inte varmt, då stelnar sperman.
  Du kan också suga honom hela vägen i mål, och ta satsen i munnen. Då kan du välja att spotta ut sperman efteråt (förbered genom att ha en handduk till hands), eller så sväljer du. Mer om detta nedan.

 

Några småknep:

 • Precis när du ska börja suga på en slak eller styv penis, slicka dig ordentligt om läpparna. Dra tillbaka förhuden, spotta lite på ollonet och stryk ner saliven över skaftet. Sätt dina slutna läppar mot ollontoppen och låt kuken pressa sig in mellan dina läppar – som om de vore blygdläpparna på en vagina. Sänk munnen så långt ner du kan i ett och samma drag, så har du verkligen kickstartat en förstklassig avsugning.
   
 • Slickepinnen: Slicka från den känsliga punkten mellan pung och anus, via den mörkare mittsträngen mellan testiklarna, upp längs undersidan på kuken, ända upp till ollontoppen. Överkurs: bibehåll ögonkontakt med killen hela vägen.
   
 • Om han tycker det är skönt med ett finger i analen, prova att trycka och rotera lite uppåt/framåt med fingertoppen, ungefär en fingerlängd in. Där sitter prostatan, som kan jämföras med tjejernas beryktade g-punkt. Prostatan blir hårdare och känsligare ju närmre utlösning killen kommer.
   
 • Sug in båda testiklarna i munnen (de kan behöva sugas/tryckas ner lite i pungen först). Stick sedan ut tungan så långt du kan och slicka på den känsliga punkten mellan pungen och anus.
   
 • Tryck försiktigt in tungspetsen i urinröret längst upp på ollontoppen. Vicka lite.

Öva på detta, så lindar du din karl runt lillfingret inom kort. Men kom ihåg; fortsätt improvisera, prova och leka – så länge du är uppmärksam på hans reaktioner kommer ni båda att nå nya höjder!

 

Gillar han när man sväljer sperma?

gillar han när du sväljer sperma

Det här med att svälja sperma kan vara ett känsligt ämne. Om killar svarar ärligt så anser 999 av 1000 att det är underbart när deras sexpartner sväljer efter en avsugning. Men de flesta av dessa 999 är utrustade med empati och förstår att inte alla tycker att det är speciellt lockande att svälja någons sperma, så de skulle aldrig drömma om att kräva det. Det är en fråga om ömsesidig respekt och en självklarhet.
Av samma anledning ska du inte tro att du måste svälja sperma om du inte vill. Det är helt upp till dig.

Men om du vill prova, så tänk på detta:

 • Det är inte farligt att svälja sperma, såvida din partner inte lider av någon könssjukdom. Använd kondom vid oralsex om du är osäker.
   
 • Smaken varierar. Dels från person till person, dels beroende på vad man ätit och druckit. Den är dock alltid ganska salt. Om man druckit för lite vatten blir smaken mer koncentrerad. Vissa säger att ananas i dieten gör sperman godare. Det finns också droppar man kan ta med maten för att göra sin sperma godare, läs mer här.
   
 • Om du håller andan medan du sväljer så känner du inte så mycket av smaken. Öva med t.ex en matsked fruktkräm.
   
 • Du kan kompromissa genom att ta satsen i munnen, men sedan spotta ut den istället för att svälja. Se då till att förbereda med en handduk nära till hands, så blir det inte så kladdigt.
Beställ nu och få din order skickad inom:
Produkter

Handla

Information