CartDin varukorg är tom!
Beställ nu och få din order skickad inom:

 

Sexställningarna som får henne att komma!

 

Få henne att komma!

Det räcker inte med att lukta gott, gymma ibland och ha en snygg intimfrisyr. Du måste kunna få tjejen att komma också.
Har du exempelvis koll på vilka sexställningar som är effektivast för tjejer? Har du funderat på om det finns någon kurs i hur man blir Guds gåva till kvinnan - speciellt i sängen?
Välkommen till Njuthuset Academy - vi hjälper dig!

I den här artikeln kommer du att få tips på vilka sexställningar som är kvinnornas favoriter och varför.
Du kommer dessutom att få lite matnyttig information om andra detaljer som är bra att ha koll på kring tjejer och vad de gillar.

Men oavsett hur mycket du än pluggar och läser på, så finns det en källa till kunskap som är överlägsen allt annat: tjejen själv.
Alla kvinnor är olika, även om många tycker lika. Det är aldrig fel att fråga vad hon vill ha, vad hon tycker är skönt, vad hon vill att du gör och hur du ska göra det.
De allra flesta tjejer tycker det är jättebra när killen frågar - speciellt om han faktiskt lyssnar på svaren han får och gör något av dem!

 

Bästa ställningarna

Här får du en lista på de bästa sexställningarna för henne, alltså de positioner som är skönast för kvinnan.
Chockerande nog är det inte alltid samma ställning som är din favorit - men visst kan du väl ställa upp för din älskling, i det ädla syftet att få henne att komma?

 

Sexställning 1 - Tjejen ovanpå (rider)

tjejer gillar att rida

Väldigt många kvinnor kommer inte vid enbart vaginalt samlag. Skön penetrering av en styv kuk är härligt, men det måste till en stimulering av klitoris också.

Om tjejen då sitter ovanpå killen så är det lätt att få båda delarna - och tjejen har kontrollen (vilket många tjejer gillar).
Du kan smeka och kittla hennes klitoris, samtidigt som hon styr takten och djupet på själva penetreringen.
Eller, om hon föredrar det, så kan hon smeka sig själv medan du ligger där och njuter av åsynen, samtidigt som du smeker resten av hennes kropp.

Ett tredje alternativ är att använda en klitorisstimulator av valfri sort, de är mycket populära.


Sexställning 2 - Missionären

Missonären - en klassisk sexställning!

Det finns en anledning till varför detta är en klassiker. Men missionären är egentligen en mängd ställningar i en - små justeringar kan göra stor skillnad.

Även här gäller principen att många kvinnor gillar att få klittan smekt under samlag. Det är ofta till och med en förutsättning för att de ska kunna få orgasm.
Men stimulansen behöver inte alltid ske med fingrarna, tungan eller med en sexleksak. Prova att du, som kille, flyttar upp lite högre upp på tjejen.
På så vis "gnuggas" ditt blygdben mot hennes klitoris vid varje stöt och det kan vara precis den stimulans hon behöver för att kunna komma.

Eller, om man hellre vill använda händerna: sätt dig på knä mellan hennes ben och penetrera henne. Då finns det gott om utrymme för dig - eller henne själv - att kittla och smeka hennes känsligaste område tills hon inte kan hålla emot längre.

Om ni vill ha både klassisk missionärsställning och klitorisstimulans utan ansträngning, så finns en smidig liten leksak som heter We-Vibe.
Den får plats samtidigt som ni har sex och vibrerar så att både hon och du känner och får njutning av det.


Sexställning 3 - Bakifrån (Doggy-Style)

Ta henne bakifrån

Den här positionen är också en klassiker. En bra sexställning för henne, eftersom hon enkelt kan smeka sig själv samtidigt.
Du kan oftast också nå hennes klitoris och få henne att komma med skön stimulans i kombination med rytmiska stötar.

Om din partner gillar anal stimulans så är detta förstås den bästa ställningen för det - dock är det mycket viktigt att du antingen vet i förväg att hon går igång på det, eller att du provar dig fram väldigt försiktigt.
Ingen (varken tjej eller kille) vill plötsligt få ett finger eller dylikt i analen utan förvarning - det kan garanterat sabotera vilken erotisk afton som helst!

En annan fördel med sex bakifrån är att tjejen kan anpassa djupet och vinkeln på penetreringen, genom att ändra vinkeln på överkroppen och även genom att dra ihop eller sära på benen.

 

Sexställning 4 - Skeden

Skönare sked får man leta efter...

Den här mysiga ställningen har ett par uppenbara fördelar:

Först och främst är den just det: mysig. Tjejer tenderar att gilla när det är mysigt. Hon känner sig omfamnad och gosad med, samtidigt som hon kan ge dig (eller sig själv) fullt tillträde till både bröst och klitoris, om hon vill det.

Skedpositionen är också en av fåtalet positioner som fungerar bra för gravida kvinnor som börjat märka att magen hamnar i vägen för de "vanliga" ställningarna.
Men bara för att hon är gravid så betyder inte det att hon inte vill ha sex. För många är det precis tvärt om, hormonerna kan göra gravida kvinnor kåtare än någonsin! Då är det bara att skeda på...

 

När hon kommer

Så, nu när du har koll på vilka sexställningar hon gillar och du får henne att komma, då gäller det att ta vara på ögonblicket och få det att bli speciellt.

Var gärna nära och intim när hon kommer. Visa att du tycker det är skönt när hon har skönt. En orgasm kan bli extra intensiv när hon känner att du njuter av att hon njuter.

Många kvinnor får en extra kick av att få ännu en erogen zon stimulerad precis när de får orgasm. Ett andetag i örat, ett litet naggande i örsnibben, din mun runt hennes ena bröstvårta eller en kaskad av kyssar på halsen... bara du och din tjej vet vad hon gillar att du gör.

Om du vill prova något nytt så är tipset att börja med de lätta, "oskyldiga" sakerna (typ de som nämndes ovan). Om hon går igång på tuffare tag, kanske med inslag av smärta, så låt henne tala om det först.
Prova inte utan att fråga innan.

Var uppmärksam på hur hon rör sig när hon kommer, hur hon låter. De flesta kvinnor njuter oerhört i orgasmögonblicket och med fortsatt stimulans kan det dras ut så att det räcker i många sekunder.
Men för många kan njutningen övergå i överkänslighet och till och med smärta när orgasmvågen börjat klinga av. Pass på så att du inte smeker för länge - hon kommer att ge dig signaler, medvetet eller omedvetet.

 

Fokus på tjejen - innan, under och efter sex

fokus på henne

I alla tider har män och kvinnor ofta haft lite olika syn på det här med sex och romantik.

Förr i tiden var det viktigt att tjejen absolut inte fick ha sex före äktenskapet och fokus låg aldrig på kvinnans njutning. Hela attityden var generellt väldigt ojämlik.

Numera har vi en klart mer jämlik och avslappnad syn på sex - men det kan fortfarande bli lite skevt om man inte tänker till.

Oavsett om man lever i ett fast, monogamt förhållande, om man har alternativa, "friare" överenskommelser eller om man precis har träffats, så är det avgörande med ömsesidig respekt.

Även om man leker dominanslekar i sängkammaren för att man tänder på det, så måste det fortfarande vara ett gemensamt beslut som man resonerat sig fram till.

Tjejer är ofta bra på att prata om vad de tycker och tänker, men kan vara rädda för att tala om vad de vill ha rent specifikt. Du som kille kanske är precis tvärt om.
Men det är alltid värt tiden och ansträningen att göra ett försök. Ni kommer garanterat båda att uppskatta det!

Du som kille ska naturligtvis inte lova guld och gröna skogar, men berätta helt enklet varför du är attraherad av henne. Se till att hon känner sig sedd och uppmärksammad. Fråga vad hon gillar och använd dig av svaren du får - både vad gäller själva sexet och hur hon vill bli behandlad rent generellt.

För de flesta tjejer är det värsta du kan göra att uppföra dig som en kille i en porrfilm. Där ligger allt fokus på att hon ska vara snygg och villig, samt att han ska komma - gärna i hennes ansikte. Sen är filmen slut.
Det upplägget är inte speciellt framgångsrikt i verkligheten.

Ett bra sexliv bygger på att ni båda ser till att vara attraktiva för er partner. Ni har båda som mål att ge njutning till er partner. Förspel och oralsex är lika viktigt för båda.

Efter orgasmen fortsätter man i samma stil; se varandra, prata, mys ihop. Enkelt!

 

En fulländad kväll för henne

Rosor och romantik

Ibland vill man göra det där lilla extra. Hon kanske fyller år, ni kanske firar ett jubileum i ert förhållande, eller så vill du bara visa henne att du tycker att hon är speciell.

Det första man tänker på är oftast också det mest kostsamma: Middag på tjusig restaurang, dyra smycken, designerskor eller -väskor. Och det är klart, hör man till den minoritet av befolkningen som har råd med det, så kör hårt!

Men det finns billigare alternativ som är minst lika effektiva:

Till att börja med: Planera! Det finns inget mer attraktivt och romantiskt än att inse att någon har lagt en massa tid och möda på att planera en upplevelse just för mig.

- Laga mat som du vet att hon gillar. Det behöver inte vara dyrt, viktigare är att hon tycker om det.
Servera inte för mycket, man känner sig inte speciellt sexig när man är proppmätt.
Om vädret och miljön så tillåter; ät gärna utomhus, en picnic är alltid populärt! Annars; duka fint med många ljus. Det kan faktiskt aldrig bli för många levande ljus, så länge de inte sätter eld på något annat.
Till dessert kanske lite mörk choklad, som sedan gammalt anses vara ett afrodisiakum som framkallar lustfyllda känslor.

- Säkra stämningen med musik. Återigen: något hon gillar! Försök hitta lagom softa, romantiska och stämningsfulla låtar. Avstå speed metal, punk och polka just ikväll.
Gör en playlist, för att undvika överraskningar som saboterar ömsinta ögonblick.
Kom ihåg: poäng ges för ansträngning!

Massage är sensuellt- Ge en sensuell massage.

Du behöver en yta där hon kan ligga (en säng, en soffa eller lägg en madrass eller några filtar på varandra på golvet) och en skön massageolja med god doft.
Även här är ljusen ett plus!
Om du inte har erfarenhet av massage, så finns det utmärkta utbildningsfilmer och även en hel del information att få på internet, t.ex här.

- Lägg tid och ansträngning på förspelet. Om hon gillar erotisk film eller porrfilm, se till att ha en laddad om stämningen blir rätt.

- Om hon gillar sexleksaker så kanske detta är tillfället för att överraska med en ny?

Lycka till med planeringen. Glöm inte att ge henne din fulla uppmärksamhet. Gör en grej av att lägga undan båda era telefoner för kvällen - ägna er helt åt varandra!

Ha det så skönt.

Beställ nu och få din order skickad inom:
Produkter

Handla

Information