CartDin varukorg är tom!
Beställ nu och få din order skickad inom:

Stealth

Stealth är en unik underklädesdetalj och det mest effektiva sättet för män att stärka sitt självförtroende och sin sex-appeal.

Egenskaper:

Motverkar Indragning Bär du Stealth så motverkar du effektivt den typ av indragning som kan ha negativ påverkan på ditt självförtroende

Förlängningsträning Vid daglig användning tränar Stealth konstant upp din anatomi för att hålla sig ständigt utsträckt.

Ökad Bula Vår design ökar din penislängd till upp till dubbla längden i slakt tillstånd - samtidigt som även tjockleken ökas markant.

Bekväm Påverkar inte dagliga aktiviteter såsom urinering.

Säker Stealth sitter alltid på plats och glider inte av.

Praktisk Kan tas på och av snabbt och enkelt.

Flexibel Expenderar lätt och bekvämt för att göra plats för spontan erektion.

Den innersta detaljen Kan bäras under vad som helst - underkläder, badkläder, eller för sig själv.

Hälsosamma Funktioner Förstärkt med Negativa Joner, FIR-terapi (Far InfraRed Therapy) och Antibakteriella egenskaper.

 

Stealthpaketet

När du köper Stealth, så kommer du även att få Stealth Fodral och Stealth Hud. Dessa extra komponenter samarbetar för att ge dig en större förlängning, grövre tjocklek och bättre varaktighet. 

Stealth pack

Stealth Ett integrerat basband som ger ett bekvämt stöd till hela paketet.

Fodral

Fodral Ett diskret spandexfodral som ger extra tjocklek, för en längre och grövre profil.

pack-skin.png

Hud Ett tunt, hudfärgat lager spandex som hjälper till att förlänga penisskaftet.

Fixeringsband Bibehåller blodfyllnad och förhindrar avglidning.

 

FAQ - Vanliga frågor

Vad är Stealth Innerwear?

Stealth Innerwear är en revolutionerande ny design inom manlig förstoring, som förstärker och stödjer anatomin på ett mycket naturligt sätt.

Stealth uppnår detta genom att använda ett integrerat basband som på ett bekvämt sätt stödjer hela paketet genom att lyfta hela könsorganet framåt och uppåt. Tubsektionen förlänger penisskaftet samtidigt som det ger extra omkrets för en längre och grövre profil.

Den dolda silikonkanten som ligger inbäddad i tubens ytterkant gör att utrustningen sitter säkert och bekvämt fast bakom ollonet. Detta drar effektivt ut den slaka penisen samtidigt som indragning motverkas.

Är Stealth obekväm eller opraktisk på något sätt?

Stealth får dig till att börja med att känna dig större, både fysiskt och psykiskt. Det är faktiskt så att en av de största fördelarna är den utökade manlighet du upplever när du bär din Stealth. Efter en tids invänjning kommer du inte längre att känna av den alls... förrän du tar av den!

Med hjälp av en patenterad, nanoteknologisk process så impregneras de 100%-iga bomullsfibrerna i Stealthtyget med en kombination av utvalda naturliga mineraler. Dessa producerar både FIR (Far InfraRed) och Negativa Joner.

Finns Stealth i min storlek?

I de allra flesta fall... ja. Den unika Stealth-designen fungerar enbart för att vi erbjuder ett så stort urval av storlekar. Se vårt storleksdiagram för en precis passform, eller klicka på denna länk (på engelska): http://www.stealthformen.com/#measure.

Om jag inte är omskuren, kommer Stealth ändå att fungera för mig?

Absolut. Dra bara tillbaka förhuden så att silikonringen passar tätt mot bakkanten på ollonet. Vissa användare upplever att ollonet blir mycket känsligt, då det inte är vant vid att exponeras mot underkläder eller andra material, men denna känslighet försvinner efter en vecka eller två.

Kan Stealth Innerwear glida av?

Nej. Stealths design inkluderar en unik silikonkant som bäddats in i tyget i tubens ytterkant. Denna kant säkerställer att tuben hålls kvar i rätt position, bekvämt och säkert bakom ollonet.

Vad händer när jag behöver kissa?

Inga problem. Till och med en offentlig urinoar går bra, eftersom man varken behöver ta bort eller justera något.

Läs mer
Beställ nu och få din order skickad inom:
Produkter

Handla

Information