CartDin varukorg är tom!
Beställ nu och få din order skickad inom:

Hjälpmedel & Förstoring

Sex och erotik är ett härligt tidsfördriv! Men för att kunna njuta och ge njutning på högsta nivå krävs kunskap, övning - och ofta ett och annat hjälpmedel. Det finns ju en anledning till att penisförstoring och penispumpar hör till de mest sökta orden på internet...

Här finner du allt du behöver.

Instruktionsfilmer och -böcker

Heta, men informativa DVD-filmer ger dig nya kunskaper inom en mängd områden.
Det rent sexuella, naturligtvis - som t.ex hur man hittar och stimulerar g-punkten och nya infallsvinklar på ämnet förspel.
Om du vill prova på bondage och BDSM, men vill lära dig lite mer först, så finns informationen här.
Är du riktigt fiffig så ser du till att lära dig hur man ger en riktigt bra erotisk massage... garanterat en användbar kunskap!

Här finns även en del böcker; t.ex den legendariska Fifty Shades of Grey-serien.

Pumpar

Pumpar finns både för honom och henne.
Tekniken bygger på vakkum, som ökar blodtillförseln till kroppsdelen och dessutom stimulerar både hud och eventuella svällkroppar. Den största effekten är förstås tillfällig, men regelbunden användning KAN även framkalla en varaktig effekt i svällkropparna i penis.

Penisförstoring

En av de största sökområdena på internet och en hel industri. Här finner du några av de senaste teknikerna inom penisförstoring utan kirurgiskt ingrepp.

Stealth

Dessutom finner du här den revolutionerande underklädesdetaljen Stealth Innerwear, för större självkänsla och sex-appeal. En genial uppfinning, som med glimten i ögat kan jämföras med kvinnornas push-up-BH.

Läs mer
Beställ nu och få din order skickad inom:
Produkter

Handla

Information