CartDin varukorg är tom!
Beställ nu och få din order skickad inom:

Medikament

Avdelningen Medikament är platsen för diverse krämer, gel, sprayer och medel som på olika vis hjälper och underlättar ditt sexliv. Det finns en del detaljer som kan kännas opraktiska i sexiga sammanhang - och varför ska man behöva stå ut med sådant om det inte är nödvändigt?


För känslig, eller för okänslig?

Här finns krämer, gel och sprayer med bedövande effekt, för dig som tycker att du är lite väl känslig i dina erogena områden. Problemet blir ju oftast det att man kommer lite väl fort om man är väldigt känslig för beröring, så dessa produkter kallas ofta för fördröjande medel.

Det motsatta problemet är förstås om man inte tycker att man känner tillräckligt mycket. Då kan man använda sig av någon av våra artiklar som stimulerar blodtillförsel och nervändar och därigenom gör dina könsdelar mer känsliga för beröring.


Afrodisiakum

Redan de gamla grekerna visste att vissa födoämnen fungerade som afrodisiakum (uppkallat efter kärleksgudinnan Afrodite). Ostron och choklad är klassiska exempel i vår tid. Andra kulturer har lite knepigare idéer för sig, som till exempel malda horn från noshörningar. Det är INTE något vi varken tror på eller rekommenderar.

Om man vill prova effekten av ett afrodisiakum, men inte känner för att stoppa i sig en massa ostron eller choklad, då kan man prova någon av våra produkter.  


Större penis

Kräm med förstorande effekt är en ständig källa till diskussion bland män. Vissa tror på effekten, andra hävdar att man inte kan få större kuk av en kräm. Båda har på sätt och vis rätt.
De förstorande krämerna stimulerar blodtillförseln till svällkropparna i penis, vilket ger en förstorande effekt. Dock går den naturligtvis över efter ett tag, så något permanent resultat får man inte av krämen i sig.
Däremot kan man, med envist upprepade stretch- och massageövningar tillsammans med krämen, uppnå viss förstorande effekt med tiden. En sådan förstoring kvarstår, så länge man underhåller med övningarna regelbundet.

Det finns dessutom fler hjälpmedel på det här området. Titta på kategorierna penispumpar och penisförstoring, om du är intresserad.


Lugnande för irriterad hud

Här finns rakgel för intimrakning, så att du slipper ilsken hud så fort du fixat frisyren. 
Du hittar även krämer som lugnar irriterad hud efter rakning, samt kanske efter en rejäl omgång smisk.


Mer eller godare sperma

Om du av någon anledning vill ha mer sperma att dränka din tacksamma älskling i vid orgasmögonblicket, så finns här både medel som ökar spermaproduktionen samt konstgjord sperma på burk.
Missa inte dropparna som gör din sperma godare: din oralsexpartner kommer att tacka dig!

Läs mer
Beställ nu och få din order skickad inom:
Produkter

Handla

Information