CartDin varukorg är tom!
Beställ nu och få din order skickad inom:

Massage

Finns det något intimare än sex? Njäe, kanske inte - men massage kommer absolut som god tvåa! Dessutom går det ju alldeles utmärkt att kombinera de två. En bra massage övergår lätt i ett hett förspel, som sedan övergår i... ja, fantasin sätter gränserna.

För skön och behaglig massage krävs en bra massageolja eller lotion, gärna med en härlig doft. I den här kategorin finner du precis detta. Massageoljor, vissa med upphetsande feromoner. Eller kanske vore det perfekt med ett romantiskt doftljus, som när det smälter omvandlas till en underbar massageolja?

Tänk på att kontrollera med din partner att han eller hon inte är doftallergiker innan du smörjer in hela kroppen med parfymerad massageolja.

Om du känner att du gärna skulle vilja kunna ge en skön, erotisk massage, men inte riktigt har koll på hur man gör, då finns det hjälp att få! Självklart finns det kurser, om du vill ha handgriplig vägledning irl.
Om du föredrar att fortbilda dig i din egen takt hemma på kammaren, då kan vi rekommendera våra instruktionsfilmer. Vi har filmer som ger dig information, vägledning och utbildning inom en mängd sexiga områden; bland annat erotisk massage. Du hittar våra instruktionsfilmer på DVD här.

Läs mer
Beställ nu och få din order skickad inom:
Produkter

Handla

Information