CartDin varukorg är tom!
Beställ nu och få din order skickad inom:

Anala glidmedel

Är det någon gång man ska investera i ett bra glidmedel så är det i samband med analsex. Vi har massor av känsliga nervändar runt analöppningen, som gör att många av oss tycker att analsex är underbart. Men det blir inte fullt lika mysigt utan något som hjälper till med glidet - tvärt om kan det bli rejält smärtsamt!

En vagina är konstruerad så att den producerar eget glidmedel när kvinnan blir kåt. Den fiffiga funktionen finns inte analt, vare sig på män eller kvinnor, så här måste det till hjälpmedel - inte bara i början, utan under hela akten. I den här kategorin hittar du flera lämpliga analglidmedel att välja mellan.

Det finns både vattenbaserade och silikonbaserade glidmedel i sortimentet. Gemensamt för dem alla är att de är relativt tjockflytande och koncentrerade, för att effekten ska hålla i sig länge.
De silikonbaserade glidmedlen torkar inte på samma vis som de vattenbaserade. Men om du planerar att använda kondom eller sexleksaker så är vattenbaserade glidmedel det säkraste kortet.

Läs mer
Beställ nu och få din order skickad inom:
Produkter

Handla

Information