CartDin varukorg är tom!
Beställ nu och få din order skickad inom:

Glidmedel

Sexleksaker är till för din njutning. Men vi kan lova att denna njutning blir mycket större om du kombinerar dina dildos, pluggar, lösvaginor mm med ett bra glidmedel. Även när du smeker dig själv med händer och fingrar gör glidmedel upplevelsen ännu skönare.

Det finns en uppsjö olika varianter av glidmedel. Vattenbaserade och silikonbaserade, trögflytande och flyktiga, med och utan doft och smak.

Vatten- eller silikonbaserat?

Generellt kan man säga att de vattenbaserade glidmedlen är billigare, men torkar ut lättare. Dock är de kompatibla med det mesta och fungerar med alla vuxenleksaker, oavsett material.

Silikonbaserade glidmedel ligger högre i pris, men är i gengäld mycket dryga och torkar inte på samma sätt som ett vattenbaserat glidmedel gör. Dock får man tänka till lite extra, för silikonbaserade glidmedel ska inte användas med sexleksaker som innehåller silikon. Leksaken kan då bli förstörd.

Vi har dessutom valt att göra en separat kategori med analglidmedel. De här glidmedlen har lite högre densitet, de är alltså lite mer trögflytande och ger ännu mer varaktigt glid. Extra bra när man vill njuta på ett ställe som saknar egen "glidmedelsproduktion".

Läs mer
Beställ nu och få din order skickad inom:
Produkter

Handla

Information