CartDin varukorg är tom!
Beställ nu och få din order skickad inom:

Hemapoteket

Kroppen är sinnrikt och genialt konstruerad. Hormoner, körtlar och slemhinnor jobbar för att vi ska kunna älska och njuta så mycket vi bara kan. Men ibland kan naturen behöva lite hjälp på traven.
Vi har olika förutsättningar från start, av naturen. Sedan kan yttre omständigheter påverka, både positivt och negativt. Vissa mediciner ger biverkningar, ålder och hormonsvängningar gör också sitt till. Menstruationen är förstås en månatlig förändring, som man får lära sig att göra det bästa av.

I vårt hemapotek finns allt du kan behöva för att få ut det allra mesta och bästa av ditt sexliv. Gå inte och sura över att din kropp inte reagerar som du vill vid vissa givna tillfällen: ta en titt här istället, så kanske problemet går att avhjälpa!

Extra glid är aldrig fel

Det första man tänker på i en sådan här kategori är förstås glidmedel
Såhär enkelt är det: sex blir skönare med glidmedel. Alltid.
Vissa kvinnor är välsignade med slemhinnor som snabbt och effektivt producerar "eget" glidmedel, men ärligt talat är det få av oss som är helt överens med kroppen kring hur mycket som behövs och när! Sedan är det ju faktiskt inte alltid som en självsmörjande vagina är inblandad i det sexande man har tänkt sig just för tillfället...
Glidmedel finns i många varianter; se till att hitta det som passar dig bäst.

Gummihatt m.m. - både för män och kvinnor

En annan självklarhet är kondomer. Så mycket mer än bara preventivmedel!
Kondomer skyddar mot könssjukdomar. De är dessutom oerhört praktiska vid användning av t.ex lösvaginor, för att underlätta rengöringen och underhållet av dina sexleksaker.
Du vet väl förresten, att det finns kondomer även för kvinnor?

Apropå kvinnor, så har vi av praktiska skäl lagt upp ett lager av mensskydd. Allt på ett ställe, så att säga. Missa inte den miljövänliga menskoppen och de mjuka tampongerna som funkar både vid bad och sex.

Kräm, spray, olja och intimfrisyr - och rengöring förstås!

Här finns krämer, gel och spray som gör dig mer känslig för beröring. Fördelen är uppenbar.

Det finns kräm med tillfälligt förstorande effekt och produkter som ökar sexlusten. Även här krävs det inget geni för att inse fördelarna med dessa produkter.
Å andra sidan finns det även spray som dämpar din upphetsning och fördröjer utlösningen, om du hellre vill det. Som sagt, vi är olika!

Massage är både sensuellt, sexigt, skönt och nyttigt. Både för den som ger och för den som tar emot.
Vi har både oljor, verktyg och instruktionsfilmer som ger dig de bästa förutsättningarna.

Rakutrustning som hjälper dig få till intimfrisyren och kräm som lugnar din känsliga hud efter intimrakning.

Självklart har vi också allt för effektiv men skonsam tvätt av dina ömtåligaste kroppsdelar. För att inte tala om den nödvändiga rengöringen av dina sexleksaker!

Läs mer
Beställ nu och få din order skickad inom:
Produkter

Handla

Information